KezdőlapHírekVersenyekVersenykiírásRegisztrációEredményekMédiaTámogatókKapcsolat
HU | EN
X
HÓDÍTSD MEG A MÁTRA BÉRCEIT!

 

Üdvözlünk a Mátrabérc Trails weboldalán!

A Mátrabérc Trail a hazai terepfutás egyik meghatározó tavaszi terepfutó eseménye, amely évről évre nagy kihívás elé állítja mind a hazai mind a külföldi futókat. A verseny útvonala, a Mátra főgerincét követve, kelet-nyugati irányban keresztülhalad az egész hegységen. A nyomvonal 99%-ban természetes talajú erdei utakon fut, aminek a 4/5-e tipikus, sok helyen egynyomos gerincút, pompás kilátásokkal. Ezen a lenyűgöző útvonalon emelkedik hazánk két legmagasabb csúcsa az 1014 méteres Kékes és a 965 méter magas Galyatető.

A RENDEZVÉNY ÖSSZEFOGLALÓ NEVE MÁTRABÉRC TRAILS AMELY KÉT KÜLÖNÁLLÓ VERSENYBŐL ÁLL.

mb_logo.png
2019. április. 20.
Sirok-Kőkútpuszta
Táv: 54 km
Szintemelkedés: 2800 m+
szintidő: 10 óra
3 frissítőpont
250 terepfutó

Nevezési díj
14.000 Ft

NEVEZÉS

utmb_q.png
itra3.png
m_logo.png
2019. április. 21.
Szurdokpüspöki
Táv: 27 km
Szintemelkedés: 1130 m+
szintidő: 5 óra
1 frissítőpont
250 terepfutó

Nevezési díj
7.000 Ft

NEVEZÉS

utmb_q.png
itra1.png

 

2019. március 25. (hétfő) 09:25

Mátrabérc Trail - Pódium díjazás

tengerszem_web.jpg

Tengerszem Túrabolt évek óta támogatóink közé tartozik. Idén a 10. jubileum alkalmával sem lesz másképp, a Mátrabérc Trail női és férfi dobogósait díjazzák ismét.

Néhány gondolat a boltról:
"A Tengerszem túrabolt nem pusztán egyike a túrafelszereléssel foglalkozó üzleteknek és webáruházaknak, a dolgozók és maga az üzlet is együtt él az outdoor aktivitásokkal, legyen szó túrázásról, hegy- és sziklamászásról, barlangászatról, kempingezésről, vagy éppen ipari alpinizmusról. 
Szabadidőnkben barlangászunk, sziklát mászunk, kerékpározunk, vagy éppen a terepfutás a mániánk. Többen közülünk szakvizsgával is rendelkezünk az adott területen, pontosan tisztában vagyunk tehát a hozzánk betérők igényeivel."

www.tengerszem.hu

Vissza